Výsledky z Ládví

Další etapa Tour de Prague aneb s OB mapou za neznámými místy v Praze je za námi. Děkuji za účast, letos byla rekordní – ve výsledcích mám 315 lidí! K tomu je samozřejmě potřeba připočíst davy diváků, trenéry, bafuňáře, maséry atd. 🙂 Zřejmě díky možnosti intervalového startu se to zvládlo bez zdržení na prezentaci, startu a kontrolách.

Výsledky najdete zde. Pokud k tomu něco máte, dejte mi vědět na jan.mrazek@email.cz. E se neměřilo, účastnící jsou uvedeni podle abecedy pro statistické účely.

Na všechny tratě se můžete podívat zde. Přiložil jsem i většinu možností, jak proběhnout úvodní skorelauf (pro kat. A, C a D).

Omlouvám se za chybně umístěnou kontrolu (16. u A, resp. 10. u B). To se mi stalo za 9 uspořádaných PZL poprvé 🙂 Došlo k informačnímu šumu mezi invalidním stavitelem (Mrazák) a obětavou roznašečkou (Romča). Kdo šel ale ideální postup a nelezl po skalách, kontrolu našel 🙂

Kdo by si to chtěl v blízké budoucnosti zaběhnout, pastelky tam ještě visí. A dokud nebudu moct běhat, tak tam viset budou – tak budu rád za sebrání, ať nešpiníme pražskou přírodu. I když při tom, co jste viděli při závodě, je pár pastelek malichernost…

Ztráty a nálezy: černá běžecká mikina Asics, modré bavlněné triko Salomon Horský běh na Ještěd (ten jsem dvakrát vyhrál 🙂 ).

Pokud máte jakékoliv připomínky, napište mi.